Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































onsdag den 11. juni 2014

Homemade petit four - non bake

2 slags hjemmelavet chokolade petit four - i en sund version
De er så fine og nemme at lave. Og så er de sunde og smager fantastisk. Dejlige at have klar i fryseren, hvis man skulle få gæster på besøg eller blot til lidt selvforkælelse :-)

De består af 3 lag, hvor jeg lavede 2 varianter.
Det lyder måske allerede kompleks, men de er faktisk ret simple at lave. Og så er de non-bake, dvs det er ren raw food :-)

12 stk sunde chokolade petit four

Chokolade bund:
3-4 ss kokosmælk (kun det tykke i toppen af dåsen)
10 gr kakao pulver
Evt lidt sukrin

"Karamel" fyld:
8 dadler
1ss kakao pulver

Topping
a.10 stk hakkede mandler
b. 1 ss kokosmælk ( de tykke i toppen) rørt op med chokolade proteinpulver (eller evt kakao pulver) + kakaonibs (giver et godt knas, men kan udelades)

Til ventre: Ptit four forme med chokolade bund inden frys.
Til højre: Petit four med toppings, klar til fryseren
De 8 dadler ligges i blød i vand og sættes til side.

Bund:Kokosmælk og kakao pulver røres sammen med sukrin til en chokolade masse/creme som bund.. I små petit Four forme ligges en "klat" choko creme ned i bunden, så hele bunden er dækket. Der er ca til 12 stk, alt efter form str. De sættes i fryseren.

Fyld:Vand hældes fra dadler og kakao pulver tilsættes og blendes til en klistret masse.

Topping: Mandler hakkes de siden af og en en anden skål røres kokosmælk sammen med chokolade proteinpulver.

De små forme tages ud af fryseren og en lille klat dadel/"karamel" fyld ligges i hvert form.
Topping a:Hakket mandler trykkes let ned på toppen
Topping b: lidt kakaonibs ligges oven på fyldet og en lille klat topping (kokosmælk + chokoladeproteinpulver) ligges ovenpå som låg

De små petit four sættes tilbage i fryseren i min 1 time.

Hermed færdig og kan nem gemmes i fryseren til en anden god dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar