Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































tirsdag den 25. august 2015

Glutenfri knækbrød

Havde ikke mere mel, så måtte ud i at lave knækbrød uden mel. Men det er da bestemt ikke sidste gang. Føler ikke jeg savnede melet og så er det jo lidt sundere med æg istedet for mel, til at binde kernerne sammen.
Det gode ved at bage knækbrød med en lille bebs er, st forberedelses tiden er minimal. Langt størstedelen af tiden foregår i ovnen of det er perfekt, når man ikke lige ved hvor lang tid man har hænderne frie.

Glutenfrie knækbrød

  • 3 dl solsikke kerner
  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl græskarkerner
  • 3 tsk HUSK
  • 3 æg 
  • 1 dl vand
  • Salt
Det hele røres godt sammen og hældes ud på en bageplade. Smøres godt ud så de ikke bliver for tykke. Drys evt lidt groft salt ovenpå eller andre krydderier.

Bages ved 160 gr i ca 45 min. Skæres ud til knækbrød og køles af.
Kan evt bages 5 min ekstra efter de er skåret ud, for at få siderne på de knækbrød i midten til at blive sprøde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar