Velkommen







Velkommen til min blog om træning, tanker og terapi. Du kan bl.a. læse om det at holde formen efter deltagelse i DM i bodyfitness





















































onsdag den 12. april 2017

Tam træning

Endelig er det påske og ferietid, og jeg havde mere end glædet mig til det. Ikke mindst for at kunne træne og hygge. Men føler ikke helt jeg slår til nogen af stederne.

Jeg har været lidt små syg siden lørdag, hvilket sætter en dæmper på ens lyst til det meste. Mega snottet, ondt i hovedet og bare træt. Jeg fik dog kæmpet mig til træning idag, på trids af lysten ikke var der. Men jeg hr jo et mål om at træne minimun 3 gange om ugen og det gik jo så galt i sidste uge, da jeg ikke var frisk i weekenden.
Så afsted med mig, men uden den store energi eller motivation. Fik kæmpet mig igennem en nogenlunde træning - ikke noget at prale af, men blot glad for jeg kom af sted.

Man kan jo ikke forvente ens træning kan være super fantastisk hver gang, og slet ikke hvis man lige er ramt at lidt sygdom.

Det jeg nu nok kommer til at stresse maks over den kommende tid, er bryllup - jep skal giftes, men skulle jo meget gerne arbejde lidt med den form. Jeg syntes det er gået lidt den forkert vej siden jeg kom hjem fra ferie i Thailand.
Så den 15 april er det ingen slik og kage frem mod bryllup den 27 maj - og så med lidt mere fokus på cardio til træningen - uh det bliver hårdt......

Har da hygget lidt med dejlige Noah...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar